L’any 2017 s’obria una botiga on s’intentava donar resposta a les noves demandes dels ciutadants d’una ciutat com Barcelona. Es varen començar a vendre, principalment, patinets elèctrics. Poc a poc es va anar ampliant la gamma de productes per tal de donar solució a les necessitats dels diferents usuaris.

MUI Urban neix bàsicament per dos motius principals:

La necessitat de reduir dràsticament les emisions de CO2 a l’atmosfera

Oferir solucions de sostenibilitat a llarg termini pel planeta

L’any 2019 AF Movilidad Urbana Inteligente S.L. adquireix la botiga i comença una reestructuració important, iniciant la distribució en exclusiva de marques com Doohan, Garelli o compartida com Urban, Lehe… per a la Península Ibèrica amb un equip de vendes dedicat en exclusiva complementat per altres departaments com tècnic i de productes, de marketing, administratiu i financer…

 

Un seguiment del mercat per veure les novetats més destacades que van apareixen. Una captació de les necessitats constants dels nostres usuaris. Una recerca constant dels fabricants que ofereixin el millor servei en la construcció dels vehicles i una garantia postvenda, així com fiables, divertits i fàcils de conduir i amb la major eficiència energètica pels desplaçament urbans. Un testatge de qualsevol vehicle que arriba a les nostres instal·lacions per part del nostre departament tècnic. Tot un sistema pensat per a què els nostres usuaris puguin gaudir de les millors opcions per desplaçar-se per la seva ciutat cuidant el nostre planeta.